Kadri

Wie is Kadri?

Aangenaam kennis te maken! Kadri Soğukçeşme. Geboren in Turkije op 22 december 1978.  Van 1991 tot en met 1998 woonachtig en gestudeerd in Duitsland. Sedert 1998 woonachtig in Roermond. Getrouwd, en een trotse vader van 2 dochters en een zoon! Hobby’s: muziek, lezen, techniek en ondernemen.

Wat doet Kadri?

Kadri Bouw en Stuc

In 1999 startte Kadri Soğukçeşme zijn eigen bouwbedrijf. Inmiddels is Kadri Bouw en Stuc uitgegroeid tot een vakkundig bouwbedrijf. Sinds de oprichting staan wij open voor alle nieuwe ontwikkelingen in de bouwbranche. Innovatie en arbeidsomstandigheden staan bij ons dan ook hoog op de ladder. Kadri Bouw en Stuc werkt voor particulieren, ondernemers en aannemersbedrijven. Onze klanten zijn te vinden in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België. In alle sectoren zijn wij actief: nieuwbouwrenovatie, houtwerk en verbouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in stucwerk, voor elke ondergrond hebben wij een oplossing!

Bouwcare International

De ondernemer bereidde zijn bedrijfsactiviteiten in 2011 uit met een nieuwe onderneming. Bouwcare International is actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, projectbouw, afbouw, onderhoud, onze klanten kiezen voor Bouwcare International omdat we maatwerk leveren.

Waarom in de politiek ?

 

De vraag waarom ik voor de politiek kies, laat zich makkelijk beantwoorden. Als sociaal denkend en voelend mens wil ik graag iets voor anderen betekenen. Aan het proces van verandering dat nodig is, wil ik een actieve bijdrage leveren. Jullie steun is daarin onmisbaar. Momenteel ben ik daarin actief als raadslid voor de gemeenteraad van Roermond. Ik wil samen met jullie dat proces van verandering ook graag inzetten.